Geef jouw woonkamer een frisse look met prachtige nieuwe salon- of bijzettafels. We hebben ons assortiment met de hand geselecteerd en beoordeelt op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Bestel vandaag jouw nieuwe tafel en laat deze binnen een paar dagen bij jou thuis leveren.

Resultaat 1–33 van de 374 resultaten wordt getoond

Betaalbare salontafels en bijzettafels

Een salontafel is een onmisbaar middelpunt van de woonkamer. Betaalbare salontafels zorgen ervoor dat jij je drinken en hapjes kwijt kunt voor een gezellig avond met vrienden of alleen. Wanneer er geen salontafel te vinden is wordt al snel duidelijk dat er een belangrijk stuk meubel in de woonkamer mist. De lege ruimte moet worden opgevuld en het liefste met de beste, mooiste en betaalbare salontafels. Een salontafel op zichzelf kan al genoeg zijn om die lege ruimte op te vullen, maar een set kan ook een zeer goede opvulling zijn. 

Salontafel of bijzettafel bestellen

Salontafels bestellen doe je gemakkelijk online via de webshop. Hier heb je een mooi overzicht van al de aangeboden salontafels en kun je verschillende vormen vergelijken. Zo vind je altijd een salontafel die bij je past. Wil je salontafels bestellen die over extra opbergruimte beschikken? Dan is het mogelijk om te kiezen voor een salontafel met een lade. Hierdoor maak je de salontafel niet alleen mooi voor het oog, maar zorg je er ook voor dat deze zeer praktisch is. Natuurlijk zijn er ook salontafels verkrijgbaar zonder lades, die een simpelere en rustigere uitstraling hebben. Daarnaast zijn er verschillende vormen van salontafels te bestellen. Een ronde salontafel geeft net wat meer loopruimte, maar ook een rechthoekige tafel is zeer stijlvol. Welke salontafel jij moet kopen is altijd afhankelijk van jouw stijl en de stijl van je woonkamer.

Design salontafels en bijzettafels

De salontafel is altijd de eyecatcher van de woonkamer. Het maakt hierbij geen verschil of je kiest voor simpele of design salontafels. Op het eerste gezicht kijkt men als eerste naar de salontafel. Om deze reden kiezen veel mensen voor design salontafels. Design salontafels geven een unieke draai aan jouw interieur. Door te investeren in een design salontafel is het niet noodzakelijk een dure bank te kopen. Al de aandacht gaat in dit geval namelijk toch naar de salontafel. Een design salontafel is gemakkelijk te combineren met een neutraal vloerkleed en neutrale bank. Om meer variatie toe te voegen zijn salontafels in verschillende materialen te krijgen. Zo zijn salontafels verkrijgbaar in hout, glas, staal en nog veel meer.