Een mooie eettafel is natuurlijk een echte must-have. Of je je eettafel nu in de woonkamer hebt staan, hier een aparte eethoek voor hebt in de keuken of een aparte eetkamer, je eettafel maakt altijd een statement. Bekijk onze prachtige eettafels en laat deze razendsnel bij je thuisbezorgen. Voor elke bestelde eettafel planten wij tevens een boom in de natuur!

Resultaat 1–33 van de 302 resultaten wordt getoond

Betaalbare eettafels

Eettafels zijn enorm belangrijk voor de sfeer van je woning. Of je nu een aparte eetkamer hebt, een eethoek in de woonkamer of keuken of een andere plek hebt voor je eettafel, de eettafel is altijd prominent aanwezig. Kies daarom ook voor een eettafel die je echt mooi lijkt. Eettafels kunnen vaak erg duur worden, maar daar hebben we iets op gevonden!

Bij Sumato hebben we eettafels geselecteerd op basis van betaalbaarheid, kwaliteit en design. Zo komen we tot een selectie eettafels waarvan de Japanners zeggen 'Sumato' (Slim in het Japans).

Online eettafel bestellen

Ontzorg jezelf door online een eettafel te bestellen. Dit scheelt je enorm veel geschouw en vaak ook nog eens tijd. Je eettafel bij Sumato bestellen is erg eenvoudig. Je selecteert eventueel filters om de selectie te verkleinen, je kiest een mooie eettafel uit en besteld deze vervolgens zorgeloos. Binnen een week komen we jouw eettafel al thuis bij je bezorgen!

Waarom een eettafel bij Sumato bestellen?

Een eettafel bestellen kan natuurlijk bij veel aanbieders. Toch zijn wij ervan overtuigd dat je bij ons aan het juiste adres bent. Wij combineren namelijk prijs, kwaliteit, service en duurzaamheid op ons platform. De redenen op een rijtje:

  • Voor iedere bestelling boven de 100 euro planten wij een boom
  • Iedere bestelling boven de 100 euro leveren we gratis
  • We bezorgen snel. De meeste eettafels worden binnen een week geleverd
  • Bij Sumato zijn alle tafels met de hand geselecteerd
  • Bij Sumato zijn alle merken en leveranciers erkende en duurzame merken

Een duurzame eettafel

Eettafels zijn veelal gemaakt van hout en staal. Tevens moet een eettafel van plek A naar plek B vervoerd worden. Het effect hiervan op onze aarde is iets wat we zeker erkennen. We verschuilen ons dan ook niet en gaan over tot actie. Een eettafel bij ons bestellen is dan ook een duurzame bestelling. Hetgeen wij doen:

  • Voor iedere bestelling boven de 100 euro planten wij een boom in Nederland, Burkino Faso, Ghana of de Filipijnen
  • Alle leveranciers zijn erkend m.b.t. het duurzaam winnen van grondstoffen.
  • Alle leveranciers hebben certificaten welke bewijzen dat ze bomen kappen in duurzame en speciaal toegewezen bossen.
  • Alle verpakkingen waarin de producten geleverd worden zijn speciaal ontworpen om zo min mogelijk 'lucht' te vervoeren
  • Alle werknemers in de keten worden eerlijk behandeld en gecompenseerd voor het werk wat ze doen.

Kortom, bestel je nieuwe eettafel bij Sumato en draag ook je steentje bij!