Al onze prachtige en betaalbare tafels op een rijtje. Shop eenvoudig en wij planten voor iedere tafel boven de 100 euro een boom. Bekijk al onze tafels of kies voor een specifieke groep: Eettafels, Salon- en bijzettafels, wandtafels of een mooi bureau

Toont alle 20 resultaten

Betaalbare tafels

Onze tafels zijn betaalbaar en mooi. Is dat een combinatie die jou aanstaat? Dan slaag je vast met ons mooie aanbod van betaalbare tafels. Met meer dan 1.300 tafels kan dat ook bijna niet anders. Dus of je nu een tafel zoekt voor het eten, lezen, werken of studeren. Wij hebben vast iets dat jou aanspreekt.  

Smaakvolle design tafels

Natuurlijk vinden verschillende mensen, verschillende dingen mooi. Ga jij meer voor een klassiek design of wil je een strakke look? Dan zit je in beide gevallen goed bij ons. Wij bieden namelijk diverse tafels in diverse stijlen aan, in prachtige designs. In onze collectie design tafels, vind je dan ook diverse soorten materialen.

Zo tref je bijvoorbeeld tafels met hout, spaanplaat, glas, MDF of staal. Ook zijn er tafels waarin meerdere soorten materiaal zijn verwerkt. Onze tafels zijn er in veelvoorkomende kleuren: eikenhout, wit, zwart en antraciet. Tafels kunnen mat zijn, maar ook in hoogglans.

Betaalbaar is bij ons ook echt betaalbaar. Zo koop je bij ons al voor 25 euro een kleine tafel. De duurste tafels zijn tot 400 euro. Hier vind je ook de welbekende robuuste tafels met een industriële look. Die tafels zijn normaal gesproken al snel een stuk duurder. Maar wij houden ons eraan, dat betaalbaar ook echt betaalbaar moet zijn.

Voor elke gelegenheid is er bij ons wel een leuke betaalbare tafel te vinden. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld mooie bijzettafels, eettafels, eetkamertafels, salontafels wandtafels, bureaus en superleuke tafelsetjes.

Waar moet je op letten?

Bij het kopen van een tafel kun je overweldigd raken door de keuze. Heb jij dit ook? Dan helpt het om eerst te kijken naar het doel. Waarvoor wil je een nieuwe tafel? Als je dat doet, zie je vanzelf dat er bepaalde tafels niet zo passen. Daarna kun je kijken naar de stijl. De tafel moet ook leuk bij de rest van jouw interieur staan. Stel jezelf dus eens voor hoe de tafel zou staan in jouw huis.

Tafel bestellen

De juiste tafel gevonden? Dan kun je de tafel bestellen. Tafels bestellen bij Sumato is een feest. Wij bezorgen namelijk snel én we rekenen voor bedragen boven de 100 euro geen verzendkosten. Tip? Als je net onder dat bedrag zit, kan het misschien slim zijn om er een leuke woonaccessoire bij te kopen.