Prachtig design, uitstekende service en voor iedere bestelling boven de 100 euro planten wij een boom. Als dat geen fijne combinatie is weten wij het ook niet meer. Bestel daarom vandaag nog jouw nieuwe eetkamerstoelen en wij leveren deze binnen een paar dagen bij jou thuis! Ook nog een nieuwe eettafel nodig? Bekijk onze prachtige betaalbare eettafels.

Resultaat 1–33 van de 5559 resultaten wordt getoond

Betaalbare eetkamerstoelen

Onze eetkamerstoelen zijn met de hand geselecteerd door onze buyers. Hierbij is zorgvuldig gekeken naar de kwaliteit van het product, de bijbehorende prijs en hoe duurzaam deze gemaakt is. Zo komen we tot een 'Sumato', ofwel een slimme aankoop. Sumato betekend ten slotte 'slim' in het Japans.

Online betaalbare design eetkamerstoelen bestellen

Bestellen bij Sumato is eenvoudig. Je zoekt jouw favoriete eetkamerstoel of set aan eetkamerstoelen uit in onze webshop. Je bekijkt de levertijd van de stoelen onder de tab 'extra informatie', volgt daarna eenvoudig de te volgen stappen in de checkout en wij leveren de stoel(en) bij jou thuis!

Wist je dat bestelling boven de 100 euro gratis geleverd worden? Daarnaast planten we in dat geval ook nog eens een boom namens jou! Uiteraard op kosten van ons. Zo doen we tegelijkertijd ook wat terug voor de natuur.

Zo duurzaam mogelijk

Als onze eetkamerstoelen komen van erkende leveranciers op het gebied van duurzaamheid. Ze voldoen dan ook aan:

  • Certificeringen m.b.t. het gebruik van hout en andere grondstoffen afkomstig uit duurzame bosgebieden.
  • Certificeringen m.b.t. het welzijn van werknemers.
  • Alle leveranciers leveren hun meubelen in speciaal ontworpen verpakkingen. Deze verpakking zorgen ervoor dat er zo min mogelijk ruimte in beslag wordt genomen door de meubelen en er daardoor meer verpakkingen mee kunnen per lading.

Bovenop deze voorwaarden planten wij ook nog eens een boom voor iedere bestelling boven de 100 euro. We doen dit via het Trees For All programma.

Waarom bij Sumato bestellen?

  • Gratis levering boven de 100 euro
  • Uitstekende service. Onze klantenservice is altijd voor jou beschikbaar.
  • Snelle levering. Wij leveren 90% van alle meubels in onze webshop binnen een week.
  • Duurzaamheidsgarantie. Duurzamer dan bij ons ga je het vrijwel niet vinden.
  • Iedere dag een update van ons assortiment. Zo volgen we alle trends op het gebied van eetkamer stoelen!