Woonkamer

Het kloppend hart van ons huis.
Onze woonkamer

Woonkamer 2022: Warmte en comfort

De woonkamer van 2022 staat helemaal in het teken van warme (aarde) tinten en comfort. Maak het dit jaar extra gezellig thuis met onze prachtige design meubelen. Inspiratie nodig? Lees al onze tips voor de woonkamer van 2022!

Bestsellers voor in de woonkamer

Bekijk ons meest populaire woonkamer design meubelen

Een designwoonkamer van je dromen

 

We praten, we komen thuis, we rusten en we doen nog veel meer in onze woonkamer. De woonkamer is de centrale plek van je huis. Wij van Sumato snappen dit maar al te goed en proberen je dan ook bij te staan om een gezellige woonkamer samen te stellen waar je je fijn voelt. We hebben dan ook alles wat je kan zoeken voor jouw woonkamer. Ben je dus opzoek naar banken, stoelen, tafels, dressoirs, lampen en vele accessoires? Dan ben je bij Sumato op de juiste plek!

Wat je woonkamer interieur smaak ook is

Het leuke aan ons mensen is dat we allemaal een andere smaak hebben. Dus ook een andere smaak kwa inrichting. De uitdaging ligt er dan ook om iedereen mooie woonkamer meubelen aan te kunnen bieden. Over de jaren heen realiseren we ons eens te meer dat een ‘mooie woonkamer’ een andere betekenis heeft voor iedereen. Er zijn dan ook vele soorten interieur stijlen. Hou je van minimalistisch, kleurrijk, landelijk of elders? Sumato heeft het!

Woonkamer meubelen afstemmen

Van verschillende mooie woonkamer meubelen een geheel maken. Misschien wel het lastigste van allemaal. We hebben dan ook allerlei tips op een rijtje gezet. Een belangrijke tip hierbij is dat je uit moet gaan van de meest opvallende meubelstuk en daaromheen moet gaan stijlen. Ook helpt het om meubelstukken te kopen van dezelfde materiaal of kleurtinten die gemakkelijk te combineren zijn.

Van de woonkamer naar een thuis

Accessoires.. misschien we de meest onderschatte meubel categorie die er is. Je kan een woonkamer vullen met mooie meubelstukken. Zonder planten, vazen, foto’s, kaarsen, kussens en andere accessoires wordt het nooit een ‘thuis’. Vergeet dus zeker niet een kijkje te nemen bij onze woonaccessoires en maak je klaar voor een heerlijke avondje niks doen en geniet van de ruimte waarin je woont.

bank in kamer