De mooiste lampen en verlichting voor jou op een rijtje gezet. Bekijk hier onze prachtige lampen. Allen met de hand geselecteerd op de juiste prijs, design en kwaliteit. Bekijk al onze lampen of kies voor een categorie: Vloerlampen, Tafellampen, Plafond- en Hanglampen, Wandlampen of buitenverlichting

Resultaat 1–33 van de 252 resultaten wordt getoond

Betaalbare lampen

Mooie, betaalbare lampen zorgen voor de finishing touch die jouw interieur nodig heeft. Je zorgt voor meer sfeer en voorkomt daarnaast natuurlijk dat je ’s avonds in het donker zit. Lampen zijn in verschillende soorten en maten te krijgen. Afhankelijk van jouw behoeften kan je de perfecte lamp bij ons aanschaffen. We bieden verschillende betaalbare lampen die je op verschillende plekken kunt zetten of hangen. Hoewel wij zeer betaalbare lampen hebben, zijn deze van goede kwaliteit en kunnen lang mee. Betaalbare lampen in de vorm van hanglampen, vloerlampen, tuinlampen en plafondlampen vind je bij ons in de webshop. 

Lampen bestellen

Iedere ruimte is anders en heeft ander licht nodig. Het is daarom belangrijk om verschillende lampen te bestellen. Om ervoor te zorgen dat je de perfecte lampen kan bestellen bieden wij een ruim aanbod. Het is hierbij enkel afhankelijk van jouw wensen voor welke lamp je kiest. Ga je enkel voor praktisch en wil je de lampen zo min mogelijk zien? Dan is een muurlamp of ingebouwde lamp de perfecte oplossing voor jou. Wil je een lege plek opvullen en daarnaast sfeerverlichting toevoegen aan je kamer? Dan kies je voor een vloerlamp met warm licht. Ook wanneer je opzoek bent naar de perfecte tuinlampen kan je bij ons deze lampen bestellen. Kortom, welke lamp je ook wil voor je huis of tuin, bij ons ben je aan het juiste adres. 

Design lampen

Wil je een lamp die meer dan alleen een finishing touch is, maar juist de eyecatcher van de ruimte? Kies dan voor een van de design lampen, dat is namelijk al een accessoire op zich. Deze lampen zijn speciaal ontworpen om in het middelpunt van de belangstelling te staan en tegelijkertijd sfeervol licht uit te stralen. Door het unieke karakter van de lampen vallen deze meteen op. De design lampen worden van verschillende soorten materialen gemaakt. Zo zijn er niet alleen design lampen van hout of plastic verkrijgbaar, maar bieden wij ook lampen van staal. Het is natuurlijk afhankelijk van jouw stijl en interieur afhankelijk voor welke lamp je kiest. Door de lampen te combineren met een sfeervolle verlichting zal alle aandacht naar jouw nieuwe design lamp gaan.