Een mooi dressoir of buffetkast is onmisbaar in huis. Daarom hebben wij de mooiste dressoirs en buffetkasten geselecteerd en voor jou beschikbaar gesteld. We hebben gekeken naar betaalbaarheid, kwaliteit, snelheid van leveren en duurzaamheid. Daarbovenop planten wij ook ieder jaar bomen voor elke bestelling voor de 100 euro.

Resultaat 1–33 van de 738 resultaten wordt getoond

Betaalbare dressoirs

Een dressoir is de perfecte manier om extra opbergruimte te creëren in de kamer, of het nu de woonkamer of eetkamer is. Ze zorgen ervoor dat je kamer er ten alle tijden opgeruimd en netjes uitziet. Je kunt er namelijk, afhankelijk van de grote, van alles in kwijt. Van pennen en papier tot spelletjes, een dressoir zorgt ervoor dat je voor al deze spullen het perfecte plekje hebt. Hierdoor zijn betaalbare dressoirs eigenlijk onmisbaar in jouw huis. Betaalbare dressoirs zijn op verschillende plekken te plaatsen. Zet hem tegen de muur voor meer ruimte, tegen de bank voor eveneens een handige bijzettafel of tegen het bed voor een rustigere sfeer. Hierbij kun je kiezen om het dressoir op de grond te plaatsen of aan de muur te hangen. Zo geef je een kale muur een hele nieuwe, frisse uitstraling. Betaalbare dressoirs geven je de kans om jouw interieur een boost te geven. 

Dressoirs bestellen 

Zorg ervoor dat, wanneer je dressoirs gaat bestellen, dat deze passen bij je interieur. Hiermee voorkom je dat je interieur toch ietwat rommelig wordt. Dressoirs zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Het is hierdoor altijd mogelijk om dressoirs te bestellen die bij jou passen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de verschillende soorten hout waarin dressoirs te verkrijgen zijn. Niet alleen eikenhouten dressoirs zijn te bestellen, ook mangohouten of acaciahouten dressoirs zijn een mooie toevoeging aan uw interieur. Doordat je de keuze hebt uit het gehele assortiment zijn dressoirs zijn gemakkelijk te bestellen via de webshop. 

Design dressoirs

Buiten het feit dat dressoirs zeer praktisch zijn maken ze ook een groot deel uit van het interieur en moeten dus ook stijlvol zijn. Hiervoor zijn niet alleen betaalbare dressoirs, maar ook design dressoirs te verkrijgen. Deze design dressoirs zijn net een tikkeltje unieker en chiquer dan gewone dressoirs. Ze vormen het pronkstuk van de kamer en vallen op doordat ze zeer uniek zijn. Denk bijvoorbeeld aan een design dressoir in de gang die meteen zichtbaar is bij binnenkomst. Een goed dressoir zorgt er niet alleen voor dat het huis er opgeruimder uitziet, maar zorgt er ook voor dat alle aandacht naar hem toegaat. Design dressoirs vormen echt het pronkstuk in jouw kamer.