Bij Sumato hebben we de mooiste kasten, dressoirs en tv-meubels verzameld. Bekijk onze hele collectie en bestel vandaag nog jouw nieuwe kast. Op zoek naar een specifieke kast? Bekijk dan een categorie: Dressoirs, Kledingkasten, Vitrinekasten, Boekenkasten, Schoenenkasten of tv-meubels.

Toont alle 26 resultaten

Betaalbare kasten

Betaalbare kasten met een goed design? Het is prima mogelijk. Dat bewijst ons assortiment design kasten wel. Daarbij zorgen wij ook nog eens voor een goede service. Met een kast van Sumato zorg je voor een fraaie opbergplek. Een lust voor het oog en praktisch tegelijk.

Design kasten in diverse stijlen

Onze kasten getuigen van een goede smaak. Hier vind je designs in verschillende stijlen. Het gaat van een klassiek houten nachtkastje, tot een strak wit hoogglans tv-meubel, tot een industriële kast. Voor iedereen wat wils dus. De kasten bestaan dan ook uit één of meer verschillende materialen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld: acaciahout, mangohout, gerecycled hout, spaanplaat, glas en staal.

Ons assortiment kasten

Wij bieden meer dan 4.000 betaalbare kasten. De goedkoopste kasten zijn rond de 25 euro en het loopt op tot maximaal circa 1.000 euro. Ook qua soorten kasten kun je jouw hart ophalen. Boekenkasten, dressoirs & buffetkasten, kledingkasten, nachtkastjes, schoenenkasten, tv-meubels en vitrinekasten? Sumato heeft het allemaal in huis. Daarnaast leveren wij ook wandschappen en monitor standaarden.

In ons assortiment vind je kasten met diverse soorten hout en hout kleuren. Verder leveren wij ook witte kasten, zwarte kasten, grijze kasten en kasten samengesteld uit meer dan één soort materiaal en kleur. Zo bieden wij in de klasse van circa 20 tot 30 euro, kledingkasten van ijzeren buizen en polyester.

Kortom? Voor een betaalbare kast slaag je vast bij ons. Er is ook zoveel diversiteit. Denk bijvoorbeeld aan ‘zwevende nachtkastjes’, maar ook aan een tv-meubel met ledverlichting. 

Vind je kiezen lastig? Kijk dan eerst wat de reden is dat je een kast wil. Vervolgens bepaal je de plek in jouw huis, waar de kast kan staan. Is dat helder? Dan kijk je vervolgens naar de stijl van de kast. Past deze bij de rest van jouw woninginrichting? Dan is het vast de kast die bij jou past.

Kasten bestellen doe eenvoudig

Kasten bestellen verloopt bij ons soepel. Wij leveren snel. Is het bedrag van de aankoop meer dan 100 euro? Dan is het ook nog eens zonder verzendkosten. Dat maakt betaalbaar, helemaal betaalbaar. Nog een leuke bijkomstigheid? Voor elke aankoop boven de 100 euro, laten wij twee boompjes planten. Duurzaamheid vinden wij namelijk ook belangrijk.