Hier beginnen en eindigen onze dagen.

Bedroom stories; kom tot rust

De slaapkamer van 2022 staat in het teken van rust en aardetinten. Toch ziet een rustgevende slaapkamer ziet er voor iedereen anders uit. Dit beseffen we ons maar al te goed. Wat je interieurstijl ook is. Bij Sumato hebben we het! Inspiratie nodig? Bekijk meerdere slaapkamers en laat je inspireren! 

Bestsellers

Design om bij weg te dromen!

Een slaapkamer om van te dromen

 

Elke dag beginnen en eindigen onze dagen hier. De slaapkamer is waar we tot rust komen en ons lichaam zich hersteld. Het is ook de kamer waar we nog even blijven liggen, ons nog een keer omdraaien en uiteindelijk net iets te lang blijven liggen. En geloof ons als we je vertellen dat je met de slaapkamer meubelen van Sumato hier het liefst zo lang mogelijk blijft! Onze design meubelen worden namelijk met zorg gemaakt en geselecteerd. Dit om ervoor te zorgen dat we ultieme comfort kunnen bieden. 

Slaapkamer samenstellen

Het samenstellen van jouw ideale slaapkamer kan best lastig zijn. Bij Sumato zijn we ons hier maar al te bewust van. We helpen je dan ook graag met handige slaapkamer inrichting tips. Om alvast een tipje van de sluier te geven adviseren we je om allereerst te kijken naar welke kleurstelling je wilt. Iedereen wilt een plek waar je tot rust kan komen. Maar ook hierbinnen heb je enorm veel keuze. Veel gebruikte kleuren in slaapkamers zijn wit, beige en ook zeker Terra Cotta kleuren zijn enorm in. Heb je een kleur gekozen? Dan kan je belangrijke elementen als een bed, lamp, vloer etc. kiezen. Vergeet ook vooral niet mooi beddengoed en voor voldoende opbergruimte te zorgen. Een opgeruimde slaapkamer geeft namelijk rust, dus hebben van opbergruimte is belangrijk. 

Slaapkamer meubelen

Naast het kiezen van geschikte kleuren en materialen zijn de meubelen zelf uiteraard erg belangrijk. Wat is een slaapkamer zonder meubelstukken? Hierbij is het natuurlijk belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van jouw slaapkamer, de plek van jouw raam en hetgeen je in de slaapkamer wilt doen. Werk je bijvoorbeeld ook in je slaapkamer? Bedenk dan goed waar je jouw bureau wilt plaatsen. 

Naast een bed is het uiteraard belangrijk om een mooie kledingkastnachtkastjesbedtextiel, verlichting en eventueel een kleed uit te kiezen.

Een rustgevende plek

Veel mensen vinden het lastig een mooie samenstelling te vinden waar ze zich helemaal fijn bij voelen. Bij Sumato zijn we ons hiervan bewust. Zeker gezien het feit dat wij veel interieurstylisten spreken kunnen we hierbij helpen. Heb je hulp nodig van een stylist? Stuur ons dan een mail. Dit kan naar info@sumato.nl.

 
bed in slaapkamer