De plek die je voor altijd bij zal blijven.

Een rustig, opgeruimd huis met een gezin

Heb je kinderen? Dan kennen we het denk ik allemaal wel. Je kind is er weer vandoor gegaan met allerlei speelgoed en is het ‘per ongeluk’ even vergeten op te ruimen of was dit zeker nog van plan. Wij hebben daarom onze experts met kinderen gevraagd tips te geven over hoe zij dit thuis tot goede banen leiden.

Kinderkamer inspiratie

Een kinderkamer is een kamer gevuld met fantasie en herinneren. Het is de plek waar we ons meest dierbare bezit groot zien worden. Je wilt dit dan ook leuk inrichten en dat snappen we helemaal! Daarom helpen we je ook graag met leuke en betaalbare design meubelen voor in de kinderkamer.
 

Kinderkamer trends

De grootste trend die we zien op het moment zijn ‘neutrale’ kinderkamers. De traditionele blauwe en roze kinderkamers maken plaats voor andere kleuren en meer genderneutrale inrichtingen. Een veel gebruikte kleur in 2022 is beige en andere aardetinten. Deze geven tevens de kamer een rustig gevoel wat de slaap van je kind ook weer zou moeten bevorderen volgends velen.

Kinderkamer meubelen

Bij Sumato hebben we ons best gedaan om de leukste kinderkamer meubelen voor je te selecteren. Deze meubelen zijn uitgekozen op; duurzaamheid, prijs-kwaliteitsverhouding, trends van dit jaar en andere belangrijke factoren. Kom je er toch niet helemaal uit of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op. Zo niet, wacht dan niet langer en ontdek onze mooiste meubelen voor in de kinderkamer!

knuffels

Bestsellers voor in de kinderkamer

Bekijk ons meest populaire kinderkamer meubelen