Alles wat je nodig hebt voor de ultieme focus op jouw werk of studie

Thuiswerken 2022: Ultiem comfort en focus

Veel van ons werken op het moment thuis. Dit zal in de toekomst ook veel meer gebeuren dan voorheen. Een goede werkplek is dus essentieel. Niet enkel om goed te kunnen focussen op jouw werk of studie, maar ook voor je gezondheid. Lees hier alles over een geschikte thuiswerkplek.

Bestsellers voor in kantoor

Bekijk ons meest populaire kantoor design meubelen

Thuiskantoor inspiratie

Nu we steeds vaker thuiszitten is een thuiskantoor of gewoon een fijne werkplek erg belangrijk. Of je nu een aparte kamer hebt of een hoekje in een andere kamer creëert, het is een plek waar je je moet kunnen focussen. We helpen je daarom ook graag met het inrichten van een fijne studie of werkplek. 
 

Benodigdheden voor een home office

Hoeveel ruimte je ook hebt in huis voor een fijne werkplek, je hebt altijd een vast aantal spullen nodig. Natuurlijk de essentials zoals een bureau, goede stoel, een monitor, een bureaulamp om je ogen te ontlasten en opbergplek voor losse spullen. Zo voorkom je dat je een rommelig bureau of kantoor krijgt. Dit is niet enkel fijn om dingen terug te kunnen vinden, maar is ook bevorderend voor je concentratie. Als laatst geven we je de tip mee om van je werkplek ook een plek te maken waar je je fijn voelt. Hang bijvoorbeeld een mooi schilderij of poster op!

Thuiskantoor tips

Naast dat je meubelen nodig hebt zijn er natuurlijk nog andere zaken van belang voor een geschikte werkplek. Een aantal tips buiten de meubelen om:

  • Koop planten en plaats deze bij je werkplek. Planten zijn bevorderend voor je concentratie en gezondheid. Je zit hier de hele dag dus de lucht kan wel wat hulp gebruiken.
  • Installeer handige browser plugins als f.lux om de lichtintensiteit van je scherm te beperken en daarmee je ogen te ontlasten.

Wat je ook nodig hebt voor je thuiskantoor. Bij Sumato vindt je wat je nodig hebt!

vrouw in kantoor