We eten, we praten, we vieren.

Een mooie eettafel. Tips van een chef

Hoe zorg je nou voor zo’n prachtige eettafels? Natuurlijk gevuld met lekker eten, maar ook zo mooi opgediend zoals in een restaurant. Zelf komen we hier vaak ook niet verder mee.. daarom hebben we dit keer een chef uitgenodigd om ons allemaal van tips te voorzien!

Eetkamer Bestsellers

Bekijk de meest populaire eetkamer meubelen.

De eetkamer: de plek waar je geniet

De eetkamer of eetgedeelte van je huis is een plek waar je vaker komt dan je je misschien wel bewust bent. Alleen, met het gezin, vrienden of met de hele familie. Dit is de plek waar je geniet van alle creaties uit de keuken en nog gezellig even natafelt met een goed glas wijn. Het is de plek waar je in de ochtend je eerste kop koffie drinkt of een boterham eet. Wat je ook doet in de eetkamer of eetgedeelte van je woning, er gebeurd altijd wat en er is altijd gezelligheid.

Onmisbaar in een eetkamer, eethoek of eetgedeelte

Belangrijk in het eetgedeelte van je huis is de combinatie van functionaliteit en gezelligheid. Je wilt ten slotte een gezellige eethoek hebben, maar ook een eetgedeelte dat ruimte biedt aan de juiste hoeveelheid mensen, maar ook waar je de spullen gemakkelijk kan opbergen. Hierdoor zijn er een aantal onmisbare meubels:

  • Een mooie eetkamerset is zoiets wat gewoon echt onmisbaar is. Ga opzoek naar een prachtige eettafel met prachtige eetkamer stoelen.
  • Dressoirs, zeker indien je een aparte eetkamer hebt is een dressoir enorm handig. Berg gemakkelijk je servies, placemats en andere losse spullen uit de eethoek op.
  • Accessoires, mooie vazen, servies, glaswerk en andere woonaccessoires maken jouw eetkamer, eethoek of eetgedeelte helemaal af!
eetkamer