Relax, was en kom tot rust.

De badkamers die je alleen in films ziet

We hebben niet allemaal zulke mooie badkamers als in de meeste films, maar toch kunnen we hier een hoop inspiratie uit halen. We laten je dan ook graag onze favoriete badkamers zien. Wees creatief met deze kleine ruimte en kijk je ogen uit. 

Badkamer Bestsellers

Onze favoriete meubelen en accessoires voor in de badkamer

Creatief in de badkamer 

Een badkamer is vaak klein, heeft in sommige gevallen grote en opvallende elementen zoals een toilet, bad of douche. Toch kan je je creativiteit loslaten in een badkamer. Je wilt tenslotte een badkamer waar je je fijn bij voelt. Ga dus vooral los met kleuren, materialen en accessoires. Vergeet hierbij ook zeker niet de invloed van handdoeken en dergelijke die je in beeld hebt hangen.

Een badkamer inrichten

Het inrichten van je badkamer begint niet bij het kiezen van accessoires of kleuren. Het begint allemaal bij de indeling van je badkamer. Hoe positioneer je je bad, toilet, wasbak etc. Toch is het goed om hier al rekening te houden met het eindresultaat. Dit omdat het de keuze van een type bad of wasbak kan veranderen. Bij het inrichten van een badkamer zijn altijd twee opties om mee te beginnen. Kies voor een eindresultaat en werk daarnaartoe of kies jouw droombad, wasbak en wc als allereerst en stijl jouw badkamer daaromheen. 

Badkamer meubelen en accessoires afstemmen

In de meest gevallen zullen de badkamer meubelen wit of zwart zijn. Het is dan ook leuk om hier wat af te wisselen met kleur. Hou je van een rustig interieur? Dan zijn waarde aardetinten of houttinten erg mooi te combineren in de badkamer. Denk hierbij aan beige handdoeken, kaarsenhouders, zeeppompjes en andere accessoires zoals een toiletborstel. Daarnaast zijn planten vaak mooi om je badkamer een frisse en natuurlijke look te geven. Pas wel op want er zijn maar weinig planten die in de badkamer kunnen overleven. Kunstplanten zijn daarom ook een fijn alternatief.


badkamer beige