man in keuken

Het nieuwe jaar is in volle gang en ook jij hebt vast goede voornemens! Wij voegen hier misschien wel een voornemen aan toe. Geef je keuken eens wat extra liefde! De hele dag is het hier een drukte van jewelste. In de ochtend tijdens het ontbijt, na het boodschappen doen, tijdens het koken en in de avond kletsen we hier nog even lekker na. Om je keuken wat extra liefde te geven en daarmee een mooie uitstraling hebben we een aantal tips voor je verzameld. En nee.. wees niet bang.. we gaan je niet adviseren je hele keuken te verbouwen!

Wees niet bang ingrediënten te tonen

Vaak zijn we geneigd zoveel mogelijk achter de deuren van onze keukenkastjes te stoppen. Maar om een keuken een mooie authentieke uitstraling te geven raden we je ook juist aan sommige dingen lekker op het aanrecht te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie voorraadpotten met ontbijtgranen, pasta of rijst. Net zo leuk is het mooi neerstallen van je kruiden. Ook deze kunnen prachtig staan in beeld. Doe je kruiden bijvoorbeeld eens in kleine glazen potjes en stal ze netjes neer. Zo kan je er gemakkelijk bij, maar toon je jouw kookkunsten gelijk aan iedereen die over de vloer komt! Als laatste is het ook altijd mooi om een leuke fruitschaal op een tafel of aanrecht te plaatsen.

Orden en show je keukengerei

Ook de spullen die je vaak gebruikt horen een mooi plekje te krijgen. Dit is niet alleen handig en zorgt er ook voor dat je dit na gebruik sneller terughangt of legt waar deze hoort. Zo zorg je ervoor dat je keuken makkelijker opgeruimd blijft. Wat dacht je van een mooie braadpan die niet misstaat op je aanrecht of een mooi rek waar je al jouw keukengerei aan kan ophangen. Kies bijvoorbeeld eens voor ons gietijzeren braadpan waaruit je de lekkerste gerechten kan toveren!

Verfris ook eens hetgeen er uit je keuken op tafel komt, je servies!

Misschien net zo belangrijk als een mooie, opgeruimde keuken is het servies waarop je je eten of waarin je je drinken serveert. Vergeet dan ook niet regelmatig van nieuw elan te voorzien. Bij Sumato helpen we je graag op weg. Wat dacht je van leuke nieuwe koffiekopjes? Zo hebben we bijvoorbeeld Thermoglazen voor Espresso. Een set van 12 stuks voor slechts 50.99 EUR.

Net zo leuk is het om eens je placemats te vernieuwen. Niemand denkt aan het vernieuwen van je placemats wanneer je weer eens een frisse look wilt hebben. Maar placemats liggen enorm voor de hand om de look van jouw eettafel eens te veranderen.

houten keuken accessoires

Met deze gemakkelijke tips zorg je al voor een frisse look en nieuwe gevoel. Je hoeft dus zeker niet een hele keuken te vervangen of te gaan verven om dit effect te krijgen. Wees creatief met accessoires en leef je uit. Ook dan kan je voor een klein budget, grote dingen doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *