cadeau tips kerst

De feestdagen komen eraan en dus zijn we met z’n allen weer op zoek naar cadeau inspiratie. Het is niet gemakkelijk om ieder jaar weer iets te verzinnen voor onze geliefden. Of je dit jaar jou de feestdagen viert met lootjes, je geliefden een cadeau wilt geven of anders, bij Sumato helpen we je graag een handje!

Praktische cadeautips onder de 40 euro

Soms zijn praktische cadeaus niet het meest sexy om te geven. Toch zijn dit vaak wel de cadeaus waar iemand het meeste aan heeft. Tevens is het belangrijk dat we cadeaus geven die iemand ook echt daadwerkelijk zal gebruiken. Niet een cadeau die in de kast beland, of erger, in de prullenbak. Dit is ook vanuit een duurzaamheidsoogpunt niet wenselijk.

cadeautips

Voor ieder plekje in huis

Het makkelijkste is om te gaan voor een leuke woonaccessoire die iemand op meerdere plekken in huis kan gebruiken. Denk hierbij aan mooie fotolijsten, spiegels, sierkussens of andere handige woonaccessoires. Een aantal voorbeelden hebben we alvast voor je op een rijtje gezet:

Foto’s in mooie lijstjes

Wat leuker dan een dierbare herinnering, mooie prent of ander visueel iets in mooie fotolijsten te tonen. Geef je geliefde dit jaar mooie herinneringen in prachtige fotolijsten.

foto lijstjes aan de muur

Spiegels

Wat leuker dan iemand iets te geven waar hij of zij ook echt iets aan heeft. Een spiegel is daarbij altijd een goed idee! In ieder huis hangt er wel een spiegel en er is altijd nog wel plaats voor een nieuwe. Je kan hierbij aan vele soorten spiegels denken zoals:

Bekijk alle Spiegels

spiegel huis

Sierkussens

Sierkussens kan je in diverse plekken in huis gebruiken en zijn daarom ook super leuk om te geven. Tevens kan je al een beetje inschatten wat iemand zijn interieur stijl is waardoor het uitzoeken van sierkussens ook niet moeilijk hoeft te zijn. Bekijk bijvoorbeeld:

Bekijk alle Sierkussens

Lampen

Een lamp is ook zo’n cadeau wat super leuk is om te geven. Vaak denken we bij lampen dat deze erg duur zijn, maar er zijn ook genoeg goedkopere varianten. Tevens is het iets waar iemand ook echt iets aan heeft en frequent zal gaan gebruiken.

Bekijk alle Lampen

Voor in de woonkamer

Misschien wel de belangrijkste ruimte in huis voor veel mensen. We spenderen hier in ieder geval veel tijd in ons eentje, maar ook met onze geliefden. Ook hier zijn leuke cadeaus te geven!

Vloerkleden

Vloerkleden maken je huis warmer, het is lekker warm in de winter en geeft een woonkamer een prachtige rustige look. Een vloerkleed is uitermate geschikt om te geven en zal iemand veel gaan gebruiken. Wat voor vloerkleed je dan het beste kan geven? Tenzij je iemand zijn specifieke smaak kent zouden wij gaan voor een wat rustigere look. Bijvoorbeeld:

Bekijk al onze Vloerkleden

beige vloerkleed

Meubels

Natuurlijk kan je ook voor een iets gewaagdere cadeaukeuze gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van complete meubelstukken? Zeker leuk wanneer je iemand goed kent, diegene gaat verhuizen of waarvan je weet dat iemand iets wilt vervangen. Het kopen van meubels hoeft ook zeker niet duur te zijn. Wat dacht je van deze koopjes:

Bekijk al onze Meubelen of TV-Meubels

Voor in de keuken of eetkamer

Iedereen staat wel eens in de keuken en ook staat er in vrijwel ieder huis een eettafel. We willen deze soms net wat feestelijker maken voor gasten of gewoon een gezellig avondje. Wil je meer zien dan onze handige tips. Bekijk dan eens al onze keukenaccessoires! Daarnaast hebben we hier alvast onze favoriete uitgelicht, wat is er dan handiger dan de onderstaande cadeaus:

Placemats

Wat handiger dan een leuke set placemats. Iedereen heeft deze weleens nodig. Er zijn placemats in vele soorten en maten. Zoals bijvoorbeeld:

Bekijk alle placemats

Opberg- en kruidenpotjes

Vaak laten we onze ingrediënten in lelijke plastic verpakkingen zitten. Hoe leuk om deze netjes op te bergen in glazen potten of zelfs mooi tentoon te kunnen stellen in je keuken!

Bekijk alle opberg- en kruidenpotjes

eten in potjes van glas

Bekijk alle meubelen en woonaccessoires op basis van prijs

Heb je een specifiek budget in gedachte, maar nog geen specifiek product? Bekijk dan al onze meubelen gesorteerd op prijs. Zo krijg je alle accessoires en meubelen te zien tot aan jouw budget. Bekijk de meubelen op prijs of ga naar onze meubel outlet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *