Bekijk en shop hier onze uitgebreide collectie tweepersoonsbedden. Een bed is een plek waar je doorgaans veel tijd in doorbrengt en tevens bepalend is voor de sfeer in jouw slaapkamer. Kies daarom voor een mooi & comfortabel bed. Kies jouw favoriete bed, bestel vandaag nog en krijg deze binnen een paar dagen gratis thuis bezorgd.

Resultaat 1–33 van de 267 resultaten wordt getoond

Betaalbare tweepersoonsbedden

Sumato betekend 'slim' in het Japans. Alles wat wij doen staat dan ook in het teken van een slimme aankoop. Daarom selecteren wij onze producten met de hand, kiezen we betaalbare bedden, selecteren we bedden van uitstekende kwaliteit en kijken we kritisch naar de gehele keten waarin het bed gemaakt is. Zo zorgen we voor een duurzaam, kwalitatief en betaalbaar assortiment tweepersoonsbedden.

Tweepersoonsbedden bestellen

Het online bestellen van een bed bespaard je niet alleen tijd, maar ook voornamelijk moeite. Bij ons kies je jouw favoriete bed uit, bestel je deze eenvoudig en wij zorgen dat deze netjes bij je geleverd zal worden. Dit doen we in de meeste gevallen binnen een week en elke bestelling boven de 100 euro leveren we ook nog eens gratis!

Duurzaamheid staat voorop

Bij Sumato staat duurzaamheid voorop. We doen er zoveel mogelijk aan om de impact op het milieu zo beperkt mogelijk te houden. Meubelen zijn nou eenmaal vaak schadelijk voor het milieu en het vervoeren hiervan heeft ook impact. Daarom gaan wij over tot actie. We doen dit zelf, maar stellen deze voorwaarden ook aan onze leveranciers. Wat wij doen?

  • Voor iedere bestelling boven de 100 euro planten wij iedere jaar bomen in Nederland, Burkino Faso, Ghana en De Filipijnen. We doen dit via het Trees For All project.
  • Al onze leveranciers voldoen aan strenge eisen m.b.t. het duurzaam winnen van grondstoffen. Zo zijn onze leveranciers voorzien van certificaten omtrent het duurzaam winnen van grondstoffen, worden er enkel bomen gekapt in speciaal geselecteerde en duurzame bossen en worden mensen eerlijk behandeld in de gehele keten.
  • Als laatst zorgen we ervoor dat onze verpakkingen zo klein mogelijk blijven. Zo zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk ruimte in beslag wordt genomen tijdens het vervoeren van de bedden.

Draag ook je steentje bij en bestel je nieuwe tweepersoonsbed bij Sumato. Vrijwel ieder bed is boven de 100 euro, dus het is bijna een garantie op het planten van een boom.