Het bed van een kleintje is niet enkel een plek waar je kind slaapt. Het is veel meer dan dat voor een kind. Geef je kind dan ook een bed waar ze zich veilig voelen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Al onze bedden zijn persoonlijk geselecteerd, worden razendsnel & gratis geleverd en voor iedere bestelling boven de 100 euro planten wij ook nog eens een boom!

Resultaat 1–33 van de 51 resultaten wordt getoond

Kinder- en peuterbedden bestellen

het bestellen van een kinder- of peuterbed is enorm gemakkelijk en snel gedaan. Tevens bespaard het je niet enkel tijd, het bespaard je ook nog eens gesjouw. Bij Sumato bestel je dan ook eenvoudig. Wij leveren vrijwel ieder bed binnen een week en vaak nog gratis ook.

Betaalbaar en duurzaam

Onze peuter- en kinderbedden zijn persoonlijk geselecteerd en voldoen aan verschillende Sumato voorwaarden. Wij selecteren producten op basis van prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Zo zorgen we voor een collectie welke toegankelijk is voor vrijwel iedereen en zo min mogelijk impact maakt op de wereld.

Dat meubelen impact maken op de wereld is iets wat we dan ook zeker niet ontkennen. Dat andere dit wel doen of hier niet actief over communiceren is iets wat wij onbegrijpbaar vinden. Wij accepteren dan ook het feit, maar gaan zeker over tot actie! Om de impact zo minimaal mogelijk te houden hebben we een aantal grondregels in het leven geroepen:

  • Voor iedere bestelling boven de 100 euro planten wij een boom. Dit doen we in samenwerking met Trees For All. Wij planten jaarlijks bomen in Nederland, Burkino Faso, Ghana en De Filipijnen.
  • Al onze leveranciers voldoen aan erkende certificaten op het gebied van duurzaamheid. Deze certificaten doelen op zaken als; het duurzaam winnen van grondstoffen zoals hout. Dit doen zij dus enkel in speciaal aangewezen bossen welke op een duurzame manier in stand worden gehouden.
  • Pakketten worden zo klein en efficient mogelijk ingepakt. Zo zorgen we ervoor dat er meer geleverd kan worden in een minder aantal bezorgingen.

Wees dus 'Sumato' (Japans voor Slim) en bestel het nieuwe bed kan je kind, adoptiekind, neefje of nichtje, kleinzoon of dochter of ander kind eenvoudig bij Sumato en draag ook jouw steentje bij.