Ben je opzoek naar een nieuw bed? Bekijk hier al onze eenpersoonsbedden en shop eenvoudig online. Onze bedden zijn betaalbaar, worden snel geleverd en ook nog eens erg mooi! Tevens planten wij een boom voor iedere bestelling boven de 100 euro.

Resultaat 1–33 van de 238 resultaten wordt getoond

Betaalbare eenpersoonsbedden

Een eenpersoonsbed is te gebruiken in vele soorten situaties. Voor een kind, indien je alleen woont, voor op de logeerkamer noem het maar op. Wij hebben dan ook een mooie selectie eenpersoonsbedden samengesteld. Onze buyers zijn persoonlijk op pad geweest om jou de beste collectie te presenteren. Zij hebben hierbij scherp gelet op duurzaamheid, kwaliteit en prijs. Dit alles gecombineerd maakt een aankoop bij Sumato enorm slim!

Een eenpersoonsbed online bestellen

Het online bestellen van een eenpersoonsbed is gemakkelijk, maar bespaard je ook een hoop tijd en moeite. Bij ons is het bestellen van een bed dan ook erg eenvoudig. Je kiest jouw favoriete bed, volgt de stappen in de checkout en wij leveren jouw nieuwe bed al binnen een paar dagen! Heb je een bestelling boven de 100 euro? Dan geniet je ook nog eens mooie voordelen zoals:

  • Gratis levering in heel Nederland
  • Wij planten een boom namens jouw voor jouw bestelling.

Duurzaamheid staat centraal bij ons

Dat het slechter gaat met het milieu is niet meer te ontkennen. Dat meubelen over het algemeen een slechte invloed hierop hebben ontkennen we ook zeker niet. Daarom roepen wij alle aanbieders op om over te gaan tot actie. Ook wij gaan over tot actie. Dit doen we door:

  • Onze leveranciers te verplichten erkende certificaten te bemachtigen die aantonen dat zij hun grondstoffen op een duurzame wijze verkrijgen.
  • Bomen te planten voor iedere bestelling boven de 100 euro. We doen dit samen met Trees for All en we planten jaarlijks bomen in Nederland, Burkino Faso, Ghana en De Filipijnen.
  • Al onze producten te leveren in speciaal ontworpen verpakkingen welke het vervoeren van 'lucht' beperken. Zo zorgen we voor compacte verpakkingen welke ervoor zorgen dat er meer past in de container, vrachtwagen of andere vervoersmethode.

Draag ook je steentje bij en kies voor een bestelling bij Sumato.