Voeg sfeer toe aan jouw interieur met een mooi vloerkleed. Of je nu op zoek bent naar een hoogpolig, laagpolig, groot of klein vloerkleed. Wij hebben de mooiste kleden voor jou samengesteld. Bekijk al onze vloerkleden en bestel vandaag nog.

Resultaat 1–33 van de 1249 resultaten wordt getoond

Betaalbare vloerkleden

Bij Sumato vind je de mooiste vloerkleden voor een betaalbare prijs. Alle vloerkleden zijn met de hand geselecteerd. Hier is scherp gekeken naar betaalbaarheid in combinatie met kwaliteit en duurzaamheid. Onze vloerkleden zijn dan ook van top kwaliteit! In het Japans zouden ze zeggen dat het kopen van onze vloerkleden 'Sumato' is. Dit is Japans voor slim!

Online vloerkleden bestellen

Online vloerkleden bestellen is niet alleen erg gemakkelijk, maar bespaard vaak ook veel tijd en gesjouw. Onze vloerkleden worden in heel Nederland geleverd en vaak al binnen een week geleverd. Kijk op de productpagina hoeveel dagen de levering van jouw gewenste vloerkleed duurt.

Het bestellen van een vloerkleed is eenvoudig. Bekijk onze prachtige vloerkleden, kies jouw favoriete vloerkleed uit en bestel eenvoudig. Bij ons zijn vloerkleden niet alleen betaalbaar, mooi en van hoge kwaliteit. Ook zijn onze kleden zo duurzaam mogelijk.

Duurzame vloerkleden

Dat meubelen en vloerkleden impact hebben op de wereld is niks nieuws. Toch zien we dat veel aanbieders het hier niet over hebben of zelfs nog ontkennen. Wij doen dit zeker niet! Wij gaan over tot actie. Om ervoor te zorgen dat we onze steentje bijdragen hebben we een aantal voorwaarden gesteld aan onze leveranciers:

  • Alle leveranciers zijn voorzien van certificaten waaruit blijkt dat zij grondstoffen duurzaam verkrijgen.
  • Alle leveranciers hebben speciaal ontworpen verpakkingen van ofwel gerecycled materiaal of dusdanig ontworpen dat er geen lucht wordt verzonden.
  • Onze leveranciers zijn erkende leveranciers met goede voorwaarden door de gehele keten voor iedereen.

Buiten het feit dat we goed kijken naar onze leveranciers pakken wij ook zelf onze verantwoordelijkheid. Ieder jaar planten wij samen met Trees For All bomen in Nederland, Burkino Faso, Ghana en de Filipijnen. We planten dan een boom voor iedere bestelling boven de 100 euro. 

Kortom, kies je vloerkleed bij ons, bestel eenvoudig en draag ook jouw steentje bij!