Voorraadpotten, weckpotten, snoeppotten en anders handige potten waar je van alles in kwijt kan. Niet alleen praktisch, ook nog eens enorm mooi! Toon al je ingrediënten, ontbijtgranen en andere spullen in je keuken en geef een prachtige sfeer mee. Bestel vandaag en laat deze binnen enkele dagen thuis bezorgen.

Toont alle 16 resultaten

Betaalbare weckpotten, voorraadpotten en snoeppotten

Haal je eetwaar eens uit de plastic verpakkingen en bewaar deze in prachtige potten. Niet enkel praktisch, je eetwaar blijft ook nog eens langer lekker. Daarnaast geven de potten ook nog een fijne sfeer mee aan de keuken en zijn ze gemakkelijk erbij te pakken. Bij Sumato hebben we een collectie met prachtige weckpotten, voorraadpotten en snoeppotten voor je beschikbaar gesteld. Eenvoudig besteld en razendsnel geleverd.

Weck- en voorraadpotten eenvoudig besteld

Bij Sumato maken we bestellen gemakkelijk. Bekijk ons assortiment op de overzichtspagina, kies jouw favoriete product uit en bestel deze eenvoudig. Wij zorgen dat deze binnen enkele dagen bij jouw thuis afgeleverd worden. We leveren in heel Nederland. Heb je een bestelling boven de 100 euro? Dan is de levering niet alleen gratis, wij planten ook nog eens een boom namens jou!

Bestellen bij Sumato is niet alleen makkelijk, maar ook nog eens leuk. We geven enorm veel tips over hoe je bijvoorbeeld jouw keuken leuk kan stijlen. Lees eens een van onze blogs:

Sumato en duurzaamheid

Dat onze producten veelal een impact maken op het milieu is iets waarvoor we ons niet verschuilen. We erkennen dit en praten hier openlijk over. Ook gaan we over tot actie. Hoe wij ervoor zorgen zo duurzaam mogelijk te werken?

  • Al onze leveranciers hebben erkende certificaten omtrent het duurzaam vergaren van grondstoffen.
  • Al onze leveranciers hebben speciale verpakkingen ontworpen welke voorkomen dat zij 'lucht' versturen.
  • Heb je een bestelling boven de 100 euro? Dan planten wij namens jou een boom via het Trees For All programma. Hier worden bomen in Nederland, Ghana, Burkino Faso en De Filipijnen geplant.

Bij Sumato hebben we alle ingrediënten om van jouw bestelling een succes te maken! Nu is het alleen nog aan jou om een keuze te maken voor jouw favoriete product.