Praktische woonaccessoires en woonaccessoires welke je huis ook echt een thuis maken. Wat je ook nodig hebt, bij Sumato kan je het vinden. Shop al onze accessoires of bekijk een specifieke categorie.

Toont alle 42 resultaten

Betaalbare woonaccessoires

Betaalbare woonaccessoires zijn ideale sfeermakers. Het helpt bij het geven van sfeer aan een nieuwe woning. Daarnaast gaat een interieur restyle ook heel snel met de juiste woonaccessoires. Het is altijd leuk, als je met een paar handige assets zo een nieuwe stijl neerzet. Natuurlijk is het dan helemaal fantastisch, als je dat kan met betaalbare woonaccessoires. Wij bij Sumaro begrijpen dat. Daarom bieden wij een mooi assortiment dat hierop aansluit.

Uiteenlopende design woonaccessoires

Op een overzichtelijke wijze vind je bij ons allerlei design woonaccessoires. Woonaccessoires geschikt voor een moderne inrichting, maar ook woonaccessoires voor een klassieke inrichting. Bij ons vind je voor elke stijl wel iets passends. Wij hebben onder andere accessoires voor de volgende stijlen:

  • Klassiek
  • Romantisch
  • Industrieel
  • Minimalistisch
  • Retro
  • Modern
  • Vintage
  • Landelijk

Sommige mensen vinden het moeilijk om de juiste stijl te kiezen. Een tip die wij kunnen meegeven is: maak een moodboard. Dan krijg je toch wat meer gevoel bij wat je wil. Dit is ook handig als je samen de stijl van een interieur wil bepalen. Denk daarbij aan de vormen, materialen en kleuren.

Werkelijk betaalbare woonaccessoires

Wij bedoelen met betaalbaar, ook werkelijk betaalbaar. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld al voor minder dan 20 euro een leuke kunstplant kopen. En, voor ongeveer 50 euro heb je al een leuk vloerkleed. De minst goedkope vloerkleden zijn rond de 380 euro. Daar heb je dan wel een schitterend design voor én een goede kwaliteit. Vaak betaal je daar normaal gesproken veel meer voor.

Het gaat daarbij om een breed scala aan producten, bijna 4.000 woonaccessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende items:

Ook vind je bij ons een uitgebreid assortiment keukengerei. Dit varieert van bijvoorbeeld een placemat tot aan een multifunctionele elektrische grillpan.

Woonaccessoires bestellen

Woonaccessoires bestellen doen klanten soms als aanvulling bij een andere aankoop. Vaak levert dat voordeel op. Wij rekenen namelijk voor aankopen boven de 100 euro geen verzendkosten. Daarbij lever je dan ook nog eens een bijdrage aan ons milieu. Bij bestellingen boven de 100 euro, laten wij namelijk minimaal twee boompjes planten.